TiplijnRegio14

Regio14 werkt graag met u samen bij het maken van nieuws. Uw informatie is cruciaal voor het brengen van nieuws. Staat er veel politie in uw straat? Hebben hulpdiensten een straat afgezet? Ziet u iets wat niet helemaal in de haak is? Laat het ons anoniem weten!

Belangrijk voor ons is om te weten wat u ziet, waar het plaatsvindt en wanneer het is gebeurt. Waar mogelijk zullen wij voor u uitzoeken wat er aan de hand is. Als er sprake is van een nieuwswaardig feit, zullen wij hier een bericht over op onze website plaatsen. Ieder detail kan daaraan bijdragen.

Bij het tippen ontvangen wij ook graag foto’s en/of video’s om een beeld te krijgen van de situatie. Indien deze beelden kunnen bijdragen aan het nieuws, kunnen we deze gebruiken bij het nieuwsbericht. Maar we gaan ook graag zelf ter plaatse om beelden te maken.

Anoniem
Uw tips vallen onder bronbescherming. Het recht op bronbescherming is voor journalisten vastgelegd in het Wetboek van Strafvordering. Journalisten die zich op professionele wijze bezighouden met berichtgeving, en degenen die daarvoor gegevens verstrekken, worden door dit verschoningsrecht extra beschermd. We zullen dus nooit uw informatie en/of telefoonnummer delen met anderen.

Tippen kan via WhatsappTelegram of SMS