Onderzoek naar schietincident in Hilversum-Noord

HILVERSUM – In de Koeckebackerstraat in Hilversum-Noord is maandag geschoten. Er zijn geen slachtoffers of verdachten gevonden, meldt de politie.

Het incident vond plaats rond twaalf uur op de hoek met de Lopes Diaslaan, maar wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De politie was ter plaatse in kogelwerende vesten en zocht in de omgeving naar een eventueel slachtoffer of verdachte, maar vond niemand.

De recherche en forensische opsporing deden ter plaatse onderzoek. De straat was grotendeels afgezet met politielinten. Bij een geparkeerd voertuig, waarvan de spiegel was afgebroken, werd een kogelhuls gevonden. In een raam van een woning aan de overkant werd later die middag een gat ontdekt.

In januari van dit jaar moest de politie ook al naar dezelfde plek voor een steekincident waarbij twee gewonden vielen. Volgens omwonenden zou de woning van dit incident nu beschoten zijn.