Twee DHL-bezorgers gewond bij aanrijding

HILVERSUM – Aan de Diependaalselaan zijn donderdagmiddag twee DHL-bezorgers aangereden. Beide raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond omstreeks tien voor vijf plaats bij een oversteek tussen de Johan de Wittstraat en de Loosdrechtseweg. Door een nog onbekende oorzaak werden de twee DHL-bezorgers geraakt en/of geschept door een auto.

Beide mannen werden ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. Een van hen is met spoed naar het AMC gebracht, het andere slachtoffer werd zonder spoed vervoerd. Het is onbekend hoe hun toestand momenteel is.

De politie is direct een onderzoek gestart naar het ongeval. De bestuurster die de bezorgers aanreed, is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren, is nog onduidelijk. De Diependaalselaan was lange tijd deels afgesloten, wat voor flinke verkeerschaos zorgde.