Gewonde bij steekincident in het centrum van Hilversum

HILVERSUM – Bij een steekincident zondagmorgen in het centrum van Hilversum is een persoon gewond geraakt.

Het voorval vond plaats rond kwart voor zes in de ochtend in of nabij een horecagelegenheid op de Groest. Het slachtoffer liep hierbij verwondingen op aan zijn hoofd en hand, mogelijk als gevolg van een steekincident.

Hulpdiensten troffen het slachtoffer even later aan op het Melkpad ter hoogte van de Minister Hartsenlaan. Hij had een flink bloedende hoofdwond, die direct door ambulancemedewerkers werd verzorgd. Vervolgens is de man naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De aanleiding van het incident is vooralsnog onduidelijk. De politie heeft aangegeven dat er een onderzoek is gestart, maar er is nog geen verdachte aangehouden.

UPDATE : Maandag heeft de politie laten weten dat er inmiddels een 20-jarige Hilversummer is aangehouden. Hij zit nog vast.