Automobiliste gewond na botsing met boom op N415

LAGE VUURSCHE – Donderdagavond raakte een automobiliste gewond bij een crash op de Hilversumsestraatweg (N415) tussen Hilversum en Lage Vuursche.

Het eenzijdige ongeval vond plaats rond kwart voor tien ’s avonds. De 24-jarige bestuurster uit Nieuwegein verloor de controle over haar voertuig, waardoor ze hard tegen een boom aan de rechterkant van de weg botste. Het voertuig kwam uiteindelijk 40 meter verderop aan de linkerkant van de weg tot stilstand.

Een passerende automobilist uit Loosdrecht ontdekte het zwaar beschadigde voertuig dat de weg blokkeerde en waarschuwde onmiddellijk de hulpdiensten. Een ambulance arriveerde ter plaatse om de gewonde bestuurster te behandelen en naar het ziekenhuis te vervoeren. Daarnaast bleek uit tests dat de vrouw onder invloed was van zowel alcohol als drugs, wat resulteerde in de onmiddellijke inname van haar rijbewijs.

Het beschadigde voertuig is door een bergingsbedrijf afgesleept.