Automobilist ramt gevel van woning in Huizen

HUIZEN – Zondagmiddag is een automobilist met zijn voertuig tegen een woning langs de Crailoseweg (N527) gebotst. De bestuurder is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond plaats rond kwart over twaalf toen de bestuurder vermoedelijk onwel werd achter het stuur. Hierdoor raakte het voertuig van de weg, ramde een lichtmast uit de grond en reed vervolgens de tuin van de woning in, waar het uiteindelijk tot stilstand kwam tegen de gevel. Nadat de bestuurder door de ambulance uit de auto was gehaald, is hij voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Opmerkelijk is dat er twee jaar geleden een vergelijkbaar incident plaatsvond. De woning heeft inmiddels een nieuwe bewoner die tijdens het ongeval slechts enkele meters van de auto in de tuin aan het werk was. De woning heeft aanzienlijke schade opgelopen; een keuken die pas een week geleden was geplaatst, is door de klap een halve meter verschoven.