Fietsster geschept door auto in Hilversum

HILVERSUM – Op vrijdagmiddag raakte een fietsster gewond nadat zij op de Emmastraat werd geschept door een auto.

Het incident vond plaats iets na half vijf, toen de fietsster vanuit de Hollandselaan plots de Emmastraat opreed. Een automobiliste, komende uit de richting van het centrum, kon de fietsster niet meer ontwijken. De fietsster belandde met een harde klap op de voorruit van de auto en kwam vervolgens op het asfalt terecht.

Hulpdiensten, waaronder de politie en twee ambulances, waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is ter plekke behandeld en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Hierdoor was een deel van de Emmastraat lange tijd afgesloten voor al het verkeer.