Auto’s belanden in hek van kazerne na ongeval op Noodweg

HILVERSUM – Aan de Noodweg tussen Hilversum en Loosdrecht heeft donderdagochtend een ongeval plaatsgevonden met vijf voertuigen.

Het ongeval vond plaats rond kwart voor acht, ter hoogte van de Korporaal Van Oudheusdenkazerne. Vier auto’s die achter elkaar reden, botsten op elkaar. De derde auto in de rij belandde op de andere weghelft en kwam in aanrijding met een voertuig dat uit tegenovergestelde richting kwam. Deze voertuigen eindigde in het hekwerk van de kazerne.

Hulpdiensten, waaronder een ambulance, de politie en de Koninklijke Marechaussee, kwamen ter plaatse. De betrokkenen werden door het ambulancepersoneel gecontroleerd, en hoewel enkelen lichte verwondingen opliepen, hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Bergingsbedrijf Collewijn heeft drie van de voertuigen afgesleept.

Vanwege het ongeval werd de Noodweg enige tijd gedeeltelijk afgesloten voor verkeer. Automobilisten die vanaf de Utrechtseweg kwamen, konden via het fietspad passeren, terwijl automobilisten uit Loosdrecht moesten omrijden.