Twee zwaargewonden bij botsing tegen boom in Huizen

HUIZEN – Woensdagavond heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden, waarbij twee inzittenden zwaargewond zijn geraakt in Huizen.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond tien uur ’s avonds, om nog onbekende redenen botste een auto tegen een boom aan de Baanbergenweg, ter hoogte van de Roerstraat. De twee inzittenden raakten hierbij bekneld en moesten door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd.

Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Naast de brandweer en de politie waren er meerdere ambulances ter plaatse om hulp te bieden. Ook werd er een traumateam uit Rotterdam ingevlogen om medische bijstand te verlenen.

Op dit moment is het nog onduidelijk wat de precieze oorzaak van het ongeval is geweest.