Arrestatieteam doet inval in Hilversumse woning

HILVERSUM – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie samen met een arrestatieteam een inval gedaan in een woning aan de Lorentzweg op de hoek met de Kleine Drift.

Rond elf uur verzamelde de politie zich bij de woning na een melding van een gewapende  overval. Buiten de woning werd minstens één persoon aangehouden. Omdat er vermoedens waren dat er nog verdachten in de woning aanwezig waren, werd het arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI) ingeschakeld.

Het arrestatieteam viel iets na middernacht de woning binnen nadat ze de voordeur hadden geforceerd. Meerdere bewapende leden betraden de woning. In de woning werd echter niemand meer aangetroffen.

Nadat de woning als veilig was bestempeld, kon de recherche naar binnen om een onderzoek uit te voeren. Tijdens de actie waren de Lorentzweg en de Kleine Drift tijdelijk afgezet. Wat er precies heeft plaatsgevonden, is nog niet duidelijk.