32-jarige Michelle Stokkel vermist

HILVERSUM – De 32-jarige Michelle Stokkel uit Leiden wordt sinds dinsdagochtend 10 oktober vermist. Ze heeft die zelfde ochtend geld opgenomen bij een pinautomaat aan de Kerkstraat in Hilversum.

Michelle vertrok dinsdagochtend rond negen uur vanuit het Leids Universitair Medisch Centrum, waar ze nog moest verblijven vanwege de noodzaak van zorg en medicatie. De laatste keer dat ze gezien is, was bij het ziekenhuis aan de Albinusdreef in Leiden.

Uit onderzoek is gebleken dat Michelle rond elf uur in de Kerkstraat in Hilversum geld heeft opgenomen. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Michelle is opvallend klein, slechts 1.53 meter lang, heeft lang bruin haar en blauwe ogen. Je kunt haar herkennen aan drie hechtingen aan de rechterzijde van haar gezicht. Ze draagt vermoedelijk een donkere broek met lichte stippen, een spijkerjack en een licht t-shirt. Ook heeft ze mogelijk een grote zwarte tas en een gele plastic zak bij zich.

Als je enige informatie hebt over de vermissing van Michelle, aarzel dan niet en neem contact op met de politie via het nummer 0800-6070.