Fietsster geschept door auto in Hilversum

HILVERSUM – Woensdagmiddag raakte een fietsster gewond bij een aanrijding op de Diependaalselaan. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Het incident vond plaats rond kwart over één ter hoogte van de oversteek met de Melis Stokelaan. Daar werd de fietsster die de Diependaalselaan overstak, geschept door een auto. De fietsster kwam hard op de voorruit van de auto terecht, terwijl haar fiets enkele meters verderop belandde.

Twee omstanders ontfermden zich over de fietsster totdat de ambulance ter plaatse was. Hierna is het slachtoffer met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto heeft de overstekende fietser vermoedelijk over het hoofd gezien, hoewel er wel een duidelijk remspoor te zien was.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie kwam ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. Vanwege het ongeval was een deel van de Diependaalselaan tijdelijk afgesloten voor autoverkeer.