Automobiliste belandt in sloot langs N201

KORTENHOEF – Een automobiliste is maandagmiddag met haar auto in een sloot langs de Vreelandseweg (N201) terechtgekomen. Hulpdiensten rukten massaal uit voor het ongeval.

Dit eenzijdige ongeval vond plaats rond kwart over drie. Om een onbekende reden raakte de automobiliste een bord en reed vervolgens de sloot in, gelegen tussen de Vreelandseweg en de ventweg net voorbij Ottenhome.

Hulpdiensten werden massaal ingezet, waaronder duikers van de brandweer en meerdere ambulances. Eenmaal ter plaatse bleek dat het slachtoffer al uit het voertuig was. Ze werd voor de zekerheid door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Het voertuig werd door Bergnet uit de sloot gelierd. De schade aan het voertuig leek mee te vallen. Het verkeer richting Hilversum kon via de ventweg passeren, wat wel voor enige vertraging zorgde.