Twee auto’s in botsing op vernieuwde kruising

BAARN – Vrijdagmiddag zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen op de vernieuwde kruising bij de Verlegde Weg over Anna’s Hoeve tussen Hilversum en Baarn.

Het incident vond omstreeks vier uur plaats op de kruising van de Verlegde Weg over Anna’s Hoeve met de Doctor Albert Schweitzerweg en de Zandheuvelweg. Een automobilist wilde vanaf de Doctor Albert Schweitzerweg de weg oversteken in de richting van het crematorium in Laren. Op dat moment naderde een ander voertuig op de Zandheuvelweg vanuit Baarn. De twee auto’s kwamen met elkaar in botsing.

De brandweer moest ter plaatse komen om de auto’s van elkaar los te maken. De beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Een berger heeft de twee beschadigde voertuigen afgesleept.