Traumahelikopter trekt veel bekijks in Hilversum

HILVERSUM – Zaterdagavond vond er aan de Neuweg een medische noodsituatie plaats. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden ter plaatse geroepen.

Rond zeven uur ’s avonds werden zowel een aantal ambulances als een traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning. Aanvankelijk werd eerst de helikopter uit Nijmegen opgeroepen, omdat de helikopter uit Amsterdam nog in gebruik was. Maar al snel werd de helikopter uit Amsterdam, die inmiddels beschikbaar was, toch gestuurd.

De landing van de helikopter op het speelplein aan de Neuweg trok de hele buurt naar buiten. Zowel jong als oud kwam een kijkje nemen bij de opvallende gele helikopter op het plein. Wat er precies in de woning aan de hand was is niet bekend.