Collega’s brengen laatste groet aan zieke ambulancebroeder

HUIZEN – Een grote groep collega’s van de ambulance heeft donderdag, aan het eind van de middag, een laatste groet gebracht aan een zeer gewaardeerde collega die terminaal ziek is.

Een indrukwekkende stoet van tientallen ambulances en ambulancemotoren reed rond vijf uur langs het huis van de ambulancebroeder aan de Aristoteleslaan. Zichtbaar aangeslagen brachten ongeveer veertig collega’s, waaronder ook oud-collega’s en medewerkers van de meldkamer, een laatste groet.

De waardering voor de jarenlange collegialiteit en samenwerking, en een hart onder de riem, werden niet alleen in woorden en lieve gebaren overgebracht, maar ook met een grote hoeveelheid bloemen. Het werd een emotionele laatste groet. Als eerbetoon gingen aan het eind alle zwaailichten van de ambulances aan, waarna de stoet vertrok.