Automobilist gewond bij botsing op N201 bij Vreeland

VREELAND – Donderdag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N201 bij Vreeland, waarbij een automobilist gewond raakte.

Rond half vijf in de ochtend kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de kruising van de Vreelandseweg (N201) met de Boslaan. Een automobilist die vanuit de Boslaan de N201 opreed, werd hard geraakt in de flank door een bestelauto die op de N201 reed.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer van ‘s-Graveland, waren snel ter plaatse. De automobilist die in de flank werd geraakt, werd door de brandweer uit het voertuig bevrijd en met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van het andere voertuig kwam met de schrik vrij.

Beide auto’s liepen aanzienlijke schade op en zijn door een bergingsbedrijf weggesleept. De N201 was vanwege het ongeval enige tijd afgesloten richting Hilversum.