Auto op zijn kant op afrit van A27 Hilversum

HILVERSUM – Zondagochtend vloog er een auto uit de bocht op de afrit van de A27 bij Hilversum. De bestuurder raakte hierbij gewond.

Rond kwart over zeven nam de bestuurder van een auto met Portugees kenteken de afslag Hilversum, komende vanuit de richting van Eemnes. Door onbekende oorzaak raakte de auto van de weg. Vermoedelijk sloeg het voertuig hierbij over de kop en kwam op de tegengestelde rijbaan op zijn kant tot stilstand.

De bestuurder is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Mogelijk was de bestuurder onder invloed, een politieauto volgde de ambulance. In het voertuig werden verschillende lege blikken bier en enkele verdovende middelen aangetroffen.

Een berger heeft het voertuig weer op zijn wielen gezet en afgesleept.