Gewonde bij steekincident in Hilversum

HILVERSUM – Bij een steekincident op de Havenstraat in Hilversum is in de nacht van woensdag op donderdag een persoon gewond geraakt. De melding kwam rond middernacht binnen bij de meldkamer.

Meerdere politie-eenheden en een ambulance werden naar de locatie gestuurd. Het slachtoffer, een vrouw, zou gestoken zijn met een keukenmes. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen zat het slachtoffer op de grond, ter hoogte van de 1e Oosterstraat.

Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Ze was aanspreekbaar en kon met enige hulp zelf de ambulance instappen. Vervolgens is ze naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De vermoedelijke dader zou een bekende zijn van het slachtoffer en is na het incident gevlucht. De politie is een onderzoek gestart naar de aanleiding van het steekincident.