Dode bij incident op bouwterrein in Hilversum

HILVERSUM – Op een bouwterrein aan de Pi Schefferstraat, gelegen in de wijk Anna’s Hoeve, heeft zich dinsdagmiddag een tragisch incident voorgedaan waarbij een persoon om het leven is gekomen.

Rond half één werden de hulpdiensten met spoed naar Anna’s Hoeve gestuurd. Bij een appartementencomplex in aanbouw is een persoon van grote hoogte gevallen. Meerdere ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en is de persoon ter plekke overleden.

Als gevolg van deze tragische gebeurtenis zijn de werkzaamheden op het bouwterrein stilgelegd. De aanwezige bouwvakkers verlieten aangeslagen het terrein. Eén van hen vertelde dat er vandaag niets meer gedaan zal worden. Hij benadrukte dat het slachtoffer geen werknemer was die op het terrein aan het werk was.