Bestuurder op de vlucht na ongeval in Hilversum

HILVERSUM – Zondagochtend vond er een eenzijdig ongeval plaats op de Soestdijkerstraatweg in Hilversum. Na het incident sloeg de bestuurder op de vlucht.

Het ongeval vond rond half zes ’s plaats toen de automobilist komende vanuit het centrum linksaf de Van Riebeeckweg wilde inslaan. In de bocht verloor de bestuurder de controle over zijn voertuig en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Na de crash sloeg de bestuurder en mogelijke andere inzittenden op de vlucht.

De politie startte direct een zoektocht in de omgeving. Verschillende politie-eenheden kamde onder andere het nabijgelegen Arenapark uit, maar dit leverde geen resultaten op. De bestuurder heeft zich later op de dag gemeld op het politiebureau.

Een bergingsbedrijf heeft het beschadigde voertuig weggesleept. Medewerkers van de gemeente hebben zich ontfermd over de beschadigde lantaarnpaal. Vorige week zondagochtend vond er ook al een ongeval plaats met eenzelfde model voertuig, waarbij de bestuurder eveneens op de vlucht sloeg.