Politie onderzoekt ernstig geweldsincident in Larense woning

LAREN – De politie heeft uitgebreid onderzoek verricht in en rondom een woning aan de Remiseweg, nadat daar woensdag een gewond persoon werd aangetroffen.

Aan het einde van de ochtend ontving de politie een melding over een verdachte situatie in de betreffende woning. Het aangetroffen slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling.

Volgens de politie zou het gaan om een echtelijke ruzie die flink uit de hand is gelopen. Om de precieze toedracht en omvang van het incident te achterhalen, is de politie direct een onderzoek gestart. Tijdens het onderzoek heeft de politie een 78-jarige bewoner aangehouden in verband met het incident.

De Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporenonderzoek verricht. De specialisten betraden de woning gekleed in witte pakken, wat wijst op de mogelijk ernstige aard van het incident. Vanwege het lopende onderzoek en het feit dat het hier om huiselijk geweld gaat, is de politie terughoudend met het verstrekken van verdere details.