Fietsster gewond na botsing met andere fietser in Huizen

HUIZEN – Zaterdagochtend raakte een fietsster gewond bij een botsing met een andere fietser op ’t Merk in Huizen.

Het ongeval vond rond half elf plaats toen één van de fietsers op het fietspad langs ’t Merk reed, terwijl de andere fietser vanuit de Gemeenlandslaan ’t Merk overstak. door nog onbekende oorzaak resulteerde dit in een botsing tussen beide fietsers.

Als gevolg van de aanrijding raakte de vrouw buiten bewustzijn. Naast ambulances en de politie werd ook een traumateam met een helikopter ter plaatse geroepen. Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld en met onbekend letsel met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De andere fietser kwam met de schrik vrij.

De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar het ongeval.