Automobiliste veroorzaakt ravage in Kerkelanden

HILVERSUM – Een automobiliste heeft woensdagmiddag een behoorlijke ravage veroorzaakt in de wijk Kerkelanden doordat ze het gaspedaal in plaats van de rem intrapte.

Het incident vond plaats rond twee uur ’s middags aan het Ambrosiushof, toen de bestuurster wilde keren bij een appartementencomplex. Op dat moment liep de postbode langs en schrok de automobiliste, waardoor ze in plaats van de rem het gaspedaal in trapte. De auto botste vervolgens tegen een muurtje bij een trap, schoot door en raakte een geparkeerde auto en motorfiets.

Een bewoner van het appartementencomplex, die getuige was van het incident, vertelde dat de postbode ternauwernood aan een aanrijding ontsnapte. Gelukkig raakte er niemand gewond, maar de automobiliste was wel flink geschrokken. Haar auto moest door een bergingsbedrijf worden afgesleept.