Automobilist zwaargewond na crash met Maserati Naarden

NAARDEN – Een automobilist is maandagochtend zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Het ongeval gebeurde iets voor 11 uur ’s ochtends op de Rijksweg bij Naarden.

De bestuurder kwam vanaf de snelweg A1 en reed vermoedelijk met hoge snelheid toen hij de controle over zijn voertuig verloor en tegen een boom botsten. Het voertuig een italiaanse sportwagen belandde na de klap in een naastgelegen sloot.

Hulpdiensten, waaronder brandweerduikers en een traumahelikopter, kwamen met spoed ter plaatse om de gewonde automobilist te helpen. Nadat het slachtoffer uit het wrak was bevrijd, is hij ter plaatse behandeld en met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Duikers hebben de sloot doorzocht omdat niet duidelijk was of er nog andere personen in de auto zaten tijdens de chrash. Gelukkig werden er geen andere slachtoffers gevonden. De brandweer heeft het wrak uit het water getakeld.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De afrit vanaf de A1 bij Naarden is vanwege het politieonderzoek tijdelijk afgesloten.