Auto vliegt in brand op de A1 bij Baarn

BAARN – Zondagmiddag ontstond er rond kwart over twaalf een autobrand op de A1 afslag Baarn-Soest. De drie inzittenden van de auto konden gelukkig veilig uitstappen, maar helaas lukte het hen niet om de brand te blussen.

De brandweer van Hilversum en Laren werden ter plaatse geroepen om het vuur te blussen. Bij aankomst van de brandweer stond de voorkant van de auto al volledig in brand. De brand zo hevig dat de auto zwaar beschadigd raakte.

De bestuurder liet weten dat de motortemperatuur hoog opliep en dat daarna de brand ontstond. Een bergingsbedrijf heeft het autowrak afgesleept.

Reebok
Tijdens het blussen van de brand werd er een opmerkelijke ontdekking gedaan door de hulpdiensten. In de middenberm van de afrit, dichtbij de brandende auto, lag een aangereden reebok. Rijkswaterstaat zal ervoor zorgen dat de ree daar wordt weggehaald.