Auto botst tegen boom op de Rading in Loosdrecht

LOOSDRECHT – Zondagavond heeft er aan de Rading een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een auto tegen een boom is gebotst. De bestuurder van de auto raakte hierbij gewond.

Het ongeval vond even na zes uur plaats. De hulpdiensten werden direct opgeroepen. Een dokter die in de buurt was en een oud officier van dienst geneeskundig (OvD-G) verleenden eerste hulp. Meerdere ambulances en de brandweer kwamen ter plaatse om hulp te bieden.

De brandweer moest de deur van de auto eruit knippen om de bestuurder te kunnen bevrijden. Ambulancepersoneel heeft zich vervolgens ontfermd over het slachtoffer. Naast de bestuurder zaten er nog drie personen in het voertuig, waaronder een kind. Zij konden zelfstandig uit het voertuig komen.

Het vermoeden is dat de bestuurder onwel is geworden en hierdoor de controle over het voertuig heeft verloren. Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig afgesleept. De Rading was tot acht uur ’s avonds deels afgesloten voor verkeer.