Steekincident in centrum Hilversum: een gewonde

HILVERSUM – In het centrum van Hilversum heeft vrijdagmiddag een steekincident plaatsgevonden waarbij een persoon gewond is geraakt.

Dit gebeurde rond kwart voor vijf in De Paardengang, naast de VUE-bioscoop. Een persoon raakte hierbij gewond. Na het steekincident zouden volgens een getuige vier jongens zijn weggerend.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse om het minderjarige slachtoffer te helpen. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, maar was wel aanspreekbaar.

De politie is direct gestart met een zoektocht naar meerdere verdachten. Hierbij is onder meer gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Op dit moment is nog niet duidelijk wat de aanleiding voor het steekincident is geweest. Het onderzoek van de politie loopt.