Meerdere gewonden bij crash in Hilversum

HILVERSUM – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Mies Bouwmanboulevard. Meerdere personen raakten hierbij gewond.

Even voor drie uur ’s nachts ging het mis toen een automobilist door onbekende oorzaak met zijn voertuig van de weg raakte en tegen een boom botste. Vervolgens zou een achteropkomend voertuig op het gecrashte voertuig zijn gebotst.

De bestuurder van de eerste auto zat bekneld en moest door de brandweer uit zijn zwaar beschadigde voertuig worden bevrijd. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en werd met spoed naar het UMC ziekenhuis in Utrecht vervoerd. De bestuurder van het tweede voertuig is naar het ziekenhuis in Hilversum vervoerd. Ook een bijrijder raakten lichtgewond.

Het wegdek bij het Mediapark lag bezaaid met glas en brokstukken. Naast de boom werd er ook een lantaarnpaal uit de grond gereden. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval.