2-jarige jongen verdronken in sloot Huizen

HUIZEN – Maandagochtend heeft er in Huizen een tragisch incident plaatsgevonden waarbij een 2-jarige jongen om het leven is gekomen nadat deze in een sloot terecht was gekomen.

Het incident vond plaats omstreeks kwart over elf bij een sloot op de hoek van de Slotplaats en de Amsterade. Getuigen zagen dat een omstander en twee politieagenten het slachtoffertje uit het water haalden.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het jongetje geprobeerd te reanimeren, maar helaas mocht dit niet meer baten. Het slachtoffer zou een peuter zijn die naar een nabijgelegen peuterspeelzaal ging.

De recherche en de Forensische Opsporing kwamen ter plaatse om onderzoek te doen naar de omstandigheden van het incident. Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd en hoe het kind in de sloot terecht is gekomen.