Hovenier looft beloning uit na diefstal bestelbus

LOOSDRECHT – In de nacht van woensdag op donderdag is er een Mercedes Sprinter bestelbus gestolen van hoveniersbedrijf Meker Tuinen B.V. Rond half twee in de nacht werd de bestelbus in Loosdrecht gestolen. Het bedrijf heeft een oproep geplaatst op social media en looft een beloning uit van maar liefst 3000 euro voor degene met de gouden tip.

De gestolen bestelbus heeft een bruine kleur en het kenteken VB-813-N. Op de bus staat reclame van zusterbedrijf Van Elteren Hoveniers B.V. Het voertuig is uitgerust met een GPS voertuig volgsysteem, maar kennelijk is de dief erin geslaagd dit te omzeilen of te verwijderen.

Hoewel de bestelbus verzekerd is, vraagt het bedrijf via deze weg toch om hulp bij het terugvinden van hun eigendom. Het bedrijf hoopt dat de beloning van 3000 euro iemand zal aansporen om de gouden tip te geven over waar de gestolen bestelbus zich bevindt. Mocht de tip leiden tot het terugvinden van de bestelbus, dan zal het bedrijf graag de beloning van 3000 euro uitbetalen.