Vrouw dood aangetroffen in Blaricumse woning

BLARICUM – In de Blaricummer Bijvanck is maandagmiddag het levenloze lichaam van een 34-jarige vrouw aangetroffen in een woning. De politie is onmiddellijk een groot onderzoek gestart.

Rond twee uur ’s middags werd er een melding door de hulpdiensten ontvangen dat er iets gaande was in de woning aan de Roerdomp. Bij aankomst werd de dode vrouw in de woning gevonden. Getuigen zagen vervolgens hoe een halfnaakte man door de politie uit de woning werd gehaald en in de boeien werd geslagen.

Tot laat in de avond was de Forensisch Opsporing bezig met onderzoek in en rond de woning. De politie heeft aangegeven dat wordt onderzocht wat er precies in de woning is gebeurd en of er sprake is van een misdrijf. Ook laten zij weten dat er een verdachte is aangehouden.