Automobilist gewond na crash van talud A27 Hilversum

HILVERSUM – Een 24-jarige automobilist uit Naarden is maandagavond ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de toerit naar de A27.

Het ongeval vond omstreeks kwart over tien plaats. Een automobilist verloor in de bocht vanaf de Diependaalselaan richting de A27 de macht over zijn voertuig. Het voertuig vloog het talud af en sloeg een aantal keer over de kop voor het 10 meter lager tot stilstand kwam.

De automobilist wist zwaargewond uit het voertuig te kruipen. De brandweer heeft een hoogwerker laten komen om het slachtoffer op een brancard omhoog te kunnen takelen. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het is niet de eerste keer dat het mis gaat op de toerit naar de A27 in oktober 2018 kwam er bij een crash op dezelfde locatie een 33-jarige vrouw om het leven.