Automobilist crasht tijdens het maken van filmpje

HILVERSUM – Dinsdagavond werden de bewoners van woonwagenkamp Egelshoek opgeschrikt door een enorme klap. Voor het kamp botste een auto met hoge snelheid tegen een boom en belandde in een sloot.

Het ongeluk vond rond kwart voor zeven plaats op de Egelshoek, de weg die langs het kamp loopt. Verschillende omwonenden kwamen af op de klap en verleenden direct eerste hulp. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, de automobilist is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig uit de sloot getakeld en afgesleept.

Volgens een getuige stapte een bijrijder voorafgaand aan het ongeluk uit de auto om een statief neer te zetten, waarna de bestuurder met hoge snelheid voorbijreed terwijl hij werd gefilmd. Het voertuig raakte bij een drempel uit balans en een stuk verderop klapte deze tegen een boom. Hij zou zeker 100km/h hebben gereden aldus de getuige.

De bestuurder is geen bewoner van het woonwagenkamp. De bewoners van het kamp hebben een hekel aan de hardrijders. “Onze kinderen spelen hier ook,” vertelde een bewoonster.