Jaarwisseling 2022/2023: een overzicht in foto’s

REGIO – Hulpdiensten in de Gooi en Vechtstreek hebben een rustige jaarwisseling achter de rug.  Gedurende nieuwjaarsnacht is de brandweer een aantal keer uitgerukt voor kleine buitenbrandjes. Over de gehele regio ontving de brandweer tussen 00.00 en 08.00 uur 34 meldingen.

Op de spoedeisende hulpafdeling van Tergooi MC kwamen in totaal vijf vuurwerkslachtoffers binnen, vooral met hand- en oogletsel. Voor zover bekend geen zwaar letsel.

De politie heeft in de nieuwjaarsnacht 3 aanhoudingen verricht. Deze personen werden aangehouden voor het rijden onder invloed, vernieling en het bedreigen van een ambtenaar.

Aan de Kolhornseweg in Hilversum werd 2x brand gesticht in textielcontainers
Aan de Veurhuis in de Blaricummer Bijvanck stonden twee kliko’s bij een schuur in brand. De brand heeft overslag kunnen voorkomen. 
Op de Loosdrechtseweg in Hilversum werd een buitenbrandje op straat geblust. Ter hoogte van het brandje struikelde een passant hiervoor kwam een ambulance. 
Aan de Griend in Huizen kon de brandweer overslag naar de woning voorkomen. Meer foto’s klik hier Bij het Loosdrechtse Lindeplein stond een textielcontainer in brand. Aan de Catharina van Renneslaan in Hilversum bluste de brandweer een brandje in een holle boom. Aan de Plaggewagen in de Blaricummer Bijvanck bluste de brandweer een brandende kliko tegen een schutting.
Bij de Kostmand in Huizen werden net als voorgaande jaarwisseling de brievenbussen weer opgeblazen. 
Aan de Koekoeklaan in Bussum woedde een uitslaande woningbrand. Meer fotos klik hier
Aan de Jacob van Campenlaan in Hilversum werden twee bushokjes vernield.
De Loosdrechtse brandweer was ook dit jaar weer van de partij bij Keerpunt Zuid aan de Diependaalselaan in Hilversum. Restanten van de jaarwisseling die opgeruimd zijn door de gemeente werden hier nageblust.

I