Gewonde bij aanrijding in Huizen

HUIZEN – Bij een aanrijding op ’t Merk is maandagavond een automobilist gewond geraakt.

Het ongeval vond omstreeks tien voor elf plaats ter hoogte van de kruising van ’t Merk met de Gemeenlandslaan. De bestuurder van een Mercedes verloor bij een poging om een auto in te halen de controle over zijn voertuig kwam in de berm terecht waar hij een boom raakte. Hierna schoot de Mercedes weer de weg op en botste tegen het voertuig wat hij wilde inhalen die daarna tegen een tweede boom tot stilstand kwam.

De bestuurder van de Mercedes raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De andere betrokken automobilist kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten ernstig beschadigd en moesten worden afgesleept. Een geraakte boom is door de brandweer omgezaagd omdat deze door de aanrijding gescheurd was.