Lichtjesparade met trekkers door Gooi en Vechtstreek

REGIO – De boeren uit de Gooi en Vechtstreek zullen dinsdag en woensdag met hun verlichte trekkers een rondrit maken. De lichtjesparade is bedoeld als kerstgroet in de koude winterdagen.

Tijdens de optocht zullen de versierde trekkers langs verzorgingshuizen rijden. Ook hopen de boeren dat er veel toeschouwers langs de weg staan om de stoet te bewonderen.
De rit wordt anders dan de voorgaande edities, in 2 groepen verreden. Rond 19.00 uur zullen de beiden groepen van start gaan. Eén groep start in Weesp en rijdt via verpleeghuis Hogewey en Vivium Oversingel via de Dammerweg naar Nederhorst den Berg. Daar rijdt de groep langs Amaris De Kuijer en Amaris Horstwaarde. Via de Middenweg wordt de tocht voortgezet en via De Kwakel, Verpleeghuis Veenstaete gepasseerd. Via ’s Graveland rijdt de groep richting Loodijk en terug naar Weesp.

De andere groep start in Muiden en zal als eerste in Muiderberg Amaris Florisberg passeren en daarna koerst zetten richting Naarden Vesting. Daar worden Amaris de Veste en Vivium Naarderheem gepasseerd. Via de Verlengde Fortlaan en het Spiegel rijdt de groep vervolgens over de ring bij de Hilversumse Meent via de Loodijk door naar het eindpunt bij het zwembad in Weesp. Verwacht wordt dat beide groepen daar rond 21:00 uur aankomen.

kaartje klik hier