Politieonderzoek na vondst overleden persoon

LOOSDRECHT – Bij een chalet op een reactiatiepark in Nieuw-Loosdrecht is zondagochtend een overleden persoon aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

Brandweer en ambulance werden rond tien uur opgeroepen om op Recreatiepark “De Boomhoek” assistentie te verlenen aan de politie. Bij een chalet werd een persoon aangetroffen welke al bleek te zijn overleden. Brandweer en ambulance rukte al snel weer in.

Het slachtoffer zou buiten bij de chalet aangetroffen zijn. De omgeving rondom het chalet werd wel afgezet en gemarkeerd als PD (plaats delict). Niet veel later arriveerde rechercheurs waaronder forensisch rechercheurs om de PD te onderzoeken. Ook een schouwarts kwam ter plaatse.

Het onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat het om een natuurlijke dood gaat, Een misdrijf is uitgesloten