Automobilist belandt met voertuig bovenop container

HILVERSUM – Een automobilist is zaterdagmiddag met zijn voertuig bovenop een containerbak terecht gekomen op de hoek Havenstraat met de Havendwarsstraat.

Rond twee uur ging het mis toen de bestuurder zijn voertuig wilde parkeren. Hij trapte hierbij niet het rempedaal in maar het gaspedaal. Het voertuig kwam bovenop een ondergrondse container tot stilstand.

De bestuurder raakte bij het ongeval niet gewond. Het duurde uiteindelijk bijna twee uur voor er begonnen kon worden met de berging. Een kraanwagen moest vanuit Amsterdam komen om het voertuig weer op zijn wielen te zetten.

Er onstond enige verkeershinder, de Havenstraat was tijdens de berging afgesloten voor al het verkeer. Nadat het voertuig weer op zijn wielen stond bleek deze slechts lichte schade te hebben. De bestuurder kon zijn weg vervolgen.