Auto opengereten bij aanrijding met vrachtwagen

HUIZEN – De bestuurder van een personenauto kreeg vandaag de schrik van zijn leven bij een aanrijding met een vrachtwagen.

Rond twaalf uur ging het mis bij de oprit A1 Naarden – Bussum. Op de hoofdrijbaan in de richting van Laren reed op dat moment een vrachtwagen met aanhanger. De personenauto werd geraakt toen de vrachtwagen van baan wisselende. De gehele zijkant van de personenauto werd opengereten.

De twee inzittenden van de personenauto zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar hadden gelukkig niks. De vrachtwagen stond een paar honderd meter verderop stil. De chauffeur is verhoord door de politie en mocht met weinig schade verder rijden.

De personenauto een elektrische Tesla is door Bergnet geborgen en uit voorzorg in een dompel container gezet. Dit om eventueel brand te voorkomen.