Auto crasht en belandt bovenop andere auto

BUSSUM – Aan de Brediusweg heeft zondag een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist kwam hier met zijn voertuig bij een crash bovenop een andere auto terecht.

Het ongeval vond rond half zes plaats vlak voor de kruising met de Amersfoortsestraatweg. Een automobilist schampte hier met zijn voertuig een boom en werd vervolgens gelanceerd en kwam bovenop een andere auto terecht. Het voertuig kwam uiteindelijk op zijn kant tot stilstand op het wegdek.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse om de bestuurder welke bekneld was geraakt uit het voertuig te bevrijden. Ook een mobiele medisch team werd ingevlogen. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De inzittende van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten flink beschadigd en zijn na het politieonderzoek afgesleept door een bergingsbedrijf.