Wie herkent overvaller tankstation Gulf Hilversum

HILVERSUM – Het Gulf Tankstation aan de Zeverijnstraat in Hilversum werd op dinsdag 19 juli 2022 overvallen. Op bewakingsbeelden uit de omgeving valt een man nogal op doordat hij, ondanks het ontzettende warme weer die dag tussen 36 en 40 graden, flink is ingepakt.
In eerste instantie liep de overvaller het Gulf Tankstation voorbij en ging hij er schuin tegenover een snackbar binnen. Daar is behalve zijn beeltenis ook zijn stém opgenomen. Zonder iets te kopen, ging de man naar buiten en even later overviel hij het tankstation.

De aanwezige medewerker van het tankstation werd met een vuurwapen bedreigd, waarna de dader met slechts een aantal pakjes sigaretten en wat geld er vandoor ging. De medewerkster bleef hevig geschrokken achter.

De politie startte direct een zoekactie om de overvaller te vinden. Een helikopter cirkelde enige tijd in de omgeving rond. Helaas werd hij niet meer aangetroffen in de omgeving.

Herkent u de man op de camerabeelden of heeft u een idee wie hij zou kunnen zijn, geef het alstublieft door aan de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34