Voetgangster ernstig gewond bij aanrijding in Hilversum

HILVERSUM – Aan de Loosdrechtseweg is zondagochtend een voetgangster zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto.

Het ongeval vond omstreeks half tien plaats tussen de Gijsbrecht van Amstelstraat en de Hermelijnlaan. Een voetgangster werd hier door nog onbekende oorzaak geschept door een passerende auto.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, ook een mobiel medisch team werd per traumahelikopter ingevlogen. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen met spoed overgebracht naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De verkeersongevallenanalyse van de politie kwam ter plaatse om dit te onderzoeken. De bestuurder van de personenauto is meegenomen naar het politiebureau.