Schoten gelost bij autobedrijf in Naarden

NAARDEN – Bij Autobedrijf Novus Auto is in de nacht van maandag op dinsdag geschoten. De politie is een onderzoek gestart.

Het schietincident aan de Amersfoortsestraatweg zou tussen half vijf en vijf uur plaats hebben gevonden. Hierbij sneuvelde etalageruiten en boorde een kogel een gat in een Lamborghini. De schade van het schietincident zou pas enkele uren later zijn opgemerkt.

De Forensische opsporing heeft vanmorgen ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan. Zo stonden er een aantal gele bordjes bij aangetroffen kogelhulzen. Alles werd uitgebreid gefotografeerd en in kaart gebracht.

Leverancier onderwereld
De eigenaar van het autobedrijf zou volgens het Parool al sinds de jaren 90 in de schijnwerpers staan van de opsporingsinstanties. Onder meer omdat deze geldt als leverancier van exclusieve auto’s aan de onderwereld.