Martijn uit Hilversum gevonden

UPDATE : De vermiste is vannacht gevonden. Hij was overleden. De politie gaat niet uit van een misdrijf en heeft onderzoek afgerond. We willen iedereen bedanken voor het uitkijken en doorgeven van tips. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden.

De politie maakt zich grote zorgen om de vermissing van de 20-jarige Martijn uit Hilversum. Martijn is sinds maandag 1 augustus vermist. Rond kwart voor drie in de middag was er voor het laatst contact met hem.

Martijn is een blanke jongen met stijl blond haar en blauwe ogen. Hij heeft een normaal postuur en is 1.83 meter lang. Hij droeg op de dag van vermissing waarschijnlijk een wit t-shirt met daaronder en een beige cargo broek en witte sneakers van het merk Puma.

Heeft u een tip laat dit de politie weten
Zaaknummer:2022224807