Scooterrijder vliegt over auto bij frontale aanrijding

KORTENHOEF – Een scooterrijder is donderdagavond ernstig gewond geraakt bij een frontale aanrijding met een personenauto.

Het ongeval vond rond kwart over elf plaats aan de Zuwe de ventweg naast de Vreelandseweg (N201). De scooterrijder kwam vanuit de richting van Hilversum. Een automobilist reed op dat moment in tegen gestelde richting op de donkere ventweg.

Door onbekende oorzaak botste de scooterrijder frontaal op de auto. Volgens omstanders was de klap enorm. De scooterrijder vloog na de klap over de auto heen en belandde hard op het asfalt.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist is meegenomen naar het politiebureau, De man was mogelijk onder invloed. Beide voertuigen moesten door een berger worden afgesleept.