Automobilist onder invloed crasht in Hilversum

HILVERSUM – Aan de Johannes Gerardtsweg heeft vrijdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder werd door de politie meegenomen na een drugstest.

Het ongeval vond rond zes uur plaats ter hoogte van de Snelliuslaan. De bestuurder verloor is de flauwe bocht op de kruising de macht over zijn voertuig. Vervolgens reed hij met zijn voertuig een lantaarnpaal omver.

De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersooneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel mocht de bestuurder na een drugstest mee naar het politiebureau. Volgens omstanders kwam de man al blowend uit zijn auto na het ongeval.

Het duurde ruim anderhalf uur voor de weg weer vrij was, een berger welke het voertuig moest afslepen liet op zich wachten. De gemeente heeft hierna de lantaarnpaal verwijderd.