Bestuurder zwaargewond bij ongeval in Huizen

HUIZEN – In Huizen is in de nacht van donderdag op vrijdag een bestuurder van een bestelbus zwaargewond geraakt.

Het ongeval vond plaats rond half drie op ’t Merk tussen de Gemeenlandslaan en de Bovenmaatweg. Een bestuurder van een bestelbus raakte hier door onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig kwijt. Het voertuig ramde een boom welke de deur uit de auto trok. Het voertuig schoot hierna nog tientallen meters door.

De bestuurder raakte zwaargewond en zat bekneld. Het slachtoffer is door de brandweer uit het voertuig geknipt. Een traumateam was ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De bijrijdster kwam met de schrik vrij.

Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig afgesleept.