Automobilist gewond na aanrijding op N201

HILVERSUM – De Vreelandseweg N201 is woensdag na een aanrijding tussen twee voertuigen enige tijd afgesloten geweest.  

Het ongeval vond even voor half vijf plaats tussen Hilversum en Kortenhoef. Een BMW rijder komende vanuit de richting van Kortenhoef botse door onbekende oorzaak op een bestelbus welke tegemoet kwam. Hierna botste de auto op een aanhanger welke achter het bestelbus hing. De auto kwam na de aanrijding op zijn kop tot stilstand tegen een boom in de berm.

De bestuurder van de personenauto is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De tegenligger kwam met de schrik vrij. De N201 was enige tijd geheel afgesloten, later ging de baan richting Hilversum open. Nadat een berger de voertuigen geborgen had kon de N201 weer in beide richtingen open.