Trekkers op elkaar gebotst tijdens lichtjesparade

‘S-GRAVELAND – Aan de Franse Kampweg (N236) zijn zaterdagavond drie trekkers op elkaar gebotst tijdens de lichtjesparade. Er raakte niemand gewond.

Het ongeval vond rond kwart over negen plaats tussen ‘s-Graveland en de Hilversumse Meent. Door onbekende oorzaak kwamen de trekkers hier met elkaar in botsing. Twee van de trekkers konden hun weg na het ongeval niet vervolgen.

Bergnet kwam met groot materieel ter plaatse maar bleek niet nodig te zijn. De boeren regelde zelf vervoer om de trekkers af te slepen. Door het ongeval was de Franse  Kampweg enige tijd deels afgesloten, het verkeer moest omrijden.

De lichtjesparade wordt sinds corona georganiseerd door de agrarische jongeren Gooi- en Vechtstreek en LTO Nederland. Zo’n 100 trekkers reden dit jaar langs meerdere verzorgingstehuizen in Gooise Meren en Wijdemeren.